Tridor

Nieuwe Canon PRO-serie

Canon introduceert vijf nieuwe imagePROGRAF PRO         
grootformaat printers voor de (foto)grafische markt

De nieuwe imagePROGRAF PRO-serie van Canon maakt de productie van
hoogwaardige grootformaat prints eenvoudiger dan ooit. Of het nu gaat om posters van hoge kwaliteit of zeer gedetailleerde kunstreproducties zonder witrand die niet schoon gesneden of ingelijst hoeven te worden.
Printbedrijven kunnen hun nieuwe creatieve concepten veel sneller en met minimale handmatige tussenkomst omzetten in printproducten. Met vijf nieuwe modellen introduceert Canon een imagePROGRAF PRO voor elk type
gebruiker. Alle modellen bieden een nieuw niveau van automatische mediaverwerking en intelligente opties voor workflow-optimalisatie.

Deze printers zijn voorzien van de allerlaatste technologische mogelijkheden om de productie van hoogwaardige grootformaat prints te vereenvoudigen. Zodat grafische bedrijven slimmer, sneller en met minder verspilling kunnen
printen”, vertelt Junichi Wachi, directeur LFP EMEA van Canon Europe.

Zo is bij de nieuwe modellen de printer in een handomdraai ingesteld om een printopdracht uit te voeren. Het enige wat hiervoor nodig is, is de papierrol op de aanvoer te plaatsen, waarna deze automatisch in de printer wordt geladen. Vervolgens detecteert de nieuwe automatische mediaverwerking het type papier en het formaat ervan. Het is zelfs mogelijk de printmedia in de tweede roleenheid te vervangen en een nieuwe printopdracht te geven terwijl het printen op media op de eerste rol nog bezig is. De printer onthoudt ook hoe vaak de printmedia worden gebruikt en om welke opdrachten het gaat. Dit betekent in de praktijk dat de mediadetectie steeds nauwkeuriger wordt.

De beste oplossing voor jou

Altijd bereikbaar

Up-to-date

Vrijblijvende offerte?

TRID’OR verzorgt document verwerkende oplossingen. Daarbij zijn we hét adres voor advies, service en onderhoud voor deze producten.