Wie zijn wij

Voor elkaar

TRID’OR is een écht familiebedrijf. Maakt dat nu zoveel uit? Wij denken van wel. Wij gaan niet voor de snelle winst of het behalen van jaarlijkse targets. We gaan voor duurzame relaties. Niet voor even, maar liefst voor het leven. Als jij tevreden bent, kom je de volgende keer weer naar ons. En alleen zo kan ons bedrijf blijven voortbestaan. Daarom zijn we al jarenlang een toonaangevende leverancier van print- en scanoplossingen in heel Nederland.

Maar dat is niet de enige reden waarom we altijd streven naar tevreden klanten. Het geeft ons ook gewoonweg veel voldoening en plezier. Zien we een lach op het gezicht van onze klant, dan rijden we zelf ook met een lach naar huis. We staan er als je ons nodig hebt. Bij ons is het geen ‘van het kastje naar de muur’.

We hoeven niet de grootste te zijn, maar wel een van de beste. Met onze apparaten, en zeker ook met onze service en advies. Bestel je iets bij ons? Dan krijg je het snel geleverd. Onderhoud? Altijd precies volgens de afgesproken aanpak. Innovaties in de sector? Wij kennen ze en passen ze toe als dat voor jouw bedrijf de beste oplossing is. Dat doen we allemaal met een persoonlijke benadering, enthousiaste mensen en een goede dosis gezelligheid. En daar zijn we trots op!

Vrijblijvende offerte?

TRID’OR verzorgt document verwerkende oplossingen. Daarbij zijn we hét adres voor advies, service en onderhoud voor deze producten.