Maatwerk

Wij luisteren

Zie je door de bomen het bos niet? Dat kunnen we ons voorstellen. Er zijn zó veel mogelijkheden om je documenten te verwerken. Wat is je prioriteit, en is dat ook nog je prioriteit over een paar jaar?

We staan altijd dicht bij je en bouwen steeds aan een duurzame band. We kennen je bedrijf en je multifunctionele printapparatuur en weten wat belangrijk voor je is. Zo kunnen we je de beste oplossing bieden. Zowel in prijs als in kwaliteit. In apparatuur, oplossingen, contracten, service, onderhoud en het delen van onze kennis. 

samen doen

We leveren geen productspecificaties met bedragen. We maken een voorstel waarin de beste oplossing is geselecteerd. Uiteraard op basis van de aangegeven wensen en behoefte.

Elke concrete vraag of behoefte bespreken we met elkaar en samen zoeken we de passende oplossing. Met onze kennis en ervaring van software en printapparatuur hoef je alleen maar te beslissen welk resultaat je wilt bereiken. Wij doen de rest. Maar uiteraard houden we altijd nauw contact. Als familiebedrijf weten we namelijk dat “samen doen” het beste werkt.

“TRID’OR verzorgt alle document verwerkende oplossingen en ondersteunt je daarbij. Wat je vraag ook is.”

Het stopt niet bij levering

We komen niet om alleen de stekker aan te sluiten of een groene knop instructie te geven, we zorgen dat er een werkende omgeving wordt opgeleverd. Dan kunnen alle gebruikers gelijk aan de slag.

Als het gaat om het uitleveren en installeren van de gekozen oplossing ben je bij TRID’OR aan het juiste adres. Onze mensen denken met je mee en helpen je op weg. Loop je tijdens gebruik van de apparatuur ergens tegenaan? Dan helpen we je. We zijn niet voor niets hét adres voor advies, service en onderhoud voor deze producten. We staan er als je ons nodig hebt!

Ondersteuning wanneer je het
nodig hebt

Ken je het? Je wilt nog snel even wat afdrukken, maar de printer weigert. Je moet last-minute een hele grote hoeveelheid documenten verwerken, maar dat lukt niet met je apparatuur. Gelukkig kun je dan altijd bij ons terecht.

Op ieder moment denken we met je mee of schieten we te hulp. We kiezen de meeste snelle wijze van ondersteuning zodat je weer in no-time aan de slag kan. Met verstand van zaken en met onze aandacht voor onze producten zijn we er voor je. Bijvoorbeeld om meer grip te krijgen op je printverbruik en afdrukkosten. Bij de omslag van papier naar digitale verwerking. Voor het afdrukken van documenten tot en met 1,5 meter breed of scannen en afdrukken van grote hoeveelheden documenten. En natuurlijk ook wanneer de nood aan de man komt.

De beste oplossing voor jou

Altijd bereikbaar

Up-to-date

Vrijblijvende offerte?

TRID’OR verzorgt document verwerkende oplossingen. Daarbij zijn we hét adres voor advies, service en onderhoud voor deze producten.