Tridor

Nachtwacht 360

Fotograaf Julius Rooymans en modeontwerper Hans Ubbink presenteren in Amsterdam de expositie ‘Nachtwacht360’. Een tentoonstelling met als hoogtepunt een fotografische reproductie van Rembrandts meesterwerk.

Op deze levensechte foto - op ware grootte - is de originele Nachtwacht tot in detail nagemaakt met behulp van mensen die sprekend lijken op hun in verf afgebeelde voorgangers. De tentoonstelling Nachtwacht360 bevat ook een keerzijde, waarbij we over de schouders van de mensen op het doek meekijken en Rembrandt aan het werk zien.

Geprint met behulp van grootformaat printers van Canon
De Nachtwacht360 en zijn keerzijde zijn gedrukt op dibond met de Océ Arizona 480XT printer. De verschillende bedrukte panelen zijn vervolgens op een lasergestuurde frees tot op de honderdste millimeter schoon gesneden, zodat het uiteindelijke beeld van 420x535 cm naadloos aan elkaar gezet kon worden. De schutters-portretten en de scenes van de keerzijde zijn op speciaal art-papier geprint op de hoogwaardige imagePROGRAF PRO-4000 printer van Canon.

De beste oplossing voor jou

Altijd bereikbaar

Up-to-date

Vrijblijvende offerte?

TRID’OR verzorgt document verwerkende oplossingen. Daarbij zijn we hét adres voor advies, service en onderhoud voor deze producten.

Contactgegevens

Chr. Huygensstraat 36
3281 ND Numansdorp
(Bedrijvenpark Middelsluis Noord)

info@tridor.nl
Openingstijden
Maandag: 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag: 8.30 - 17.00 uur
Woensdag: 8.30 - 17.00 uur
Donderdag: 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Aanmelden voor nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.