Tridor

Intentional Engineering

      Bekijk de video hierboven

De nachtmerrie van elke Lexmark printer,
het producttest laboratorium.

Bij Lexmark wordt hier het uiterste gevraagd van de printers, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hoog tempraturen tot koude omstandigheden, van trillen en vallen naar veelvoudig openen, sluiten en gebruiken van alle onderdelen en functionaliteiten.

Het testen van de apparaten op manieren die extreme bedrijfsomstandigheden simuleren, bewijst dat een machine voldoende heeft om te slagen in de zwaarste omstandigheden of in sommige gevallen onthult welk punt nog verder verbeterd kan worden. Alle functionaliteiten worden op de proef gesteld, van uithoudingsvermogen tot uitvoerkwaliteit en verpakking tot scanprestaties.

Meer dan een miljoen Lexmark-apparaten beschikken over informatie wat ze doormaken. Deze krachtige toepassing van big data-analyse versnelt probleemoplossing, vermindert onnodige serviceaanvragen en maximaliseert de uptime. Voor R&D zorgt het ook voor een dieper inzicht in de werking van het product en verbetert het toekomstige productontwerp.

Bekijk het producttest laboratorium op de video hiernaast.   

De beste oplossing voor jou

Altijd bereikbaar

Up-to-date

Vrijblijvende offerte?

TRID’OR verzorgt document verwerkende oplossingen. Daarbij zijn we hét adres voor advies, service en onderhoud voor deze producten.