Tridor

Nieuwe Canon GP-serie grootformaat printers

Een groter kleurbereik door toevoeging van nieuwe inkten, waaronder de nieuw ontwikkelde fluorescerende roze inkt. 

De Canon GP-serie is een nieuwe grootformaat inkjetprinter serie met pigmentinkt op waterbasis. Vooral gericht op het maken posters of andere aandachtvragende afdrukken. Topkwaliteit afdrukken beschikbaar van
24-inch tot en met 44-inch. Een groter kleurbereik door toevoeging van nieuwe inkt kleuren, waaronder de nieuw ontwikkelde fluorescerende roze inkt.

Print steeds weer opvallende posters dankzij geavanceerde nauwkeurigheid van steunkleuren. De papierranddetectie ondersteunt het printen zonder witrand voor alle papierrolafmetingen, waardoor het eenvoudig wordt om zonder bij te snijden posters zonder witrand te maken. Dankzij de ingebouwde HDD kunnen de opgeslagen gegevens gemakkelijk en efficiënt worden geprint, en ook PDF-en JPEG-bestanden kunnen vanaf een USB-geheugen worden geprint zonder aansluiting op een pc. Maak optimaal gebruik van de beschikbare kantoorruimte met een compacte printer die strak tegen de muur kan worden geplaatst en volledig kan worden bediend vanaf de voorzijde. 

De beste oplossing voor jou

Altijd bereikbaar

Up-to-date

Vrijblijvende offerte?

TRID’OR verzorgt document verwerkende oplossingen. Daarbij zijn we hét adres voor advies, service en onderhoud voor deze producten.