Tridor

Hoe helpen wij u tijdens de COVID-19

Op zondag 15 maart zijn door de Nederlandse overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Via dit bericht willen we u informeren over de maatregelen welke TRID’OR heeft genomen om onze bedrijfsactiviteiten te continueren inzake het Coronavirus (COVID-19). TRID’OR vind gezondheid van medewerkers en relaties belangrijk. Buiten dat we dit belangrijk vinden, hebben we onze medewerkers ook heel hard nodig om de continuïteit van onze dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarom hebben we de volgende maatregelen genomen:

▪ Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM.
▪ Ons kantoor blijft voorlopig normaal geopend, mocht het nodig zijn kunnen wij direct omschakelen naar thuiswerkplekken.
▪ Telefonisch blijven wij bereikbaar. Service- en installatieafspraken zullen wij  inplannen, maar wel onder bepaalde voorwaarden. Wanneer wij                        werkzaamheden bij u op locatie moeten uitvoeren zullen wij u bijvoorbeeld vragen naar de situatie op locatie zodat wij een risicoanalyse met betrekking tot onze service engineer kunnen maken. Wij vragen uw begrip hiervoor.
▪ Bij twijfel over het risico van besmetting zullen wij er alles aan doen om een  andere oplossing te vinden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld serviceondersteuning bieden doormiddel van telefonisch support of doormiddel van Remote Support op afstand.

Wij zullen er alles aan doen om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen en onze relaties zo optimaal mogelijk te blijven ondersteunen. Met al deze maatregelen hopen wij een bijdrage te leveren ter voorkoming van verdere verspreiding.

Met vriendelijke groet,
Het TRID’OR team

De beste oplossing voor jou

Altijd bereikbaar

Up-to-date

Vrijblijvende offerte?

TRID’OR verzorgt document verwerkende oplossingen. Daarbij zijn we hét adres voor advies, service en onderhoud voor deze producten.

Contactgegevens

Chr. Huygensstraat 36
3281 ND Numansdorp
(Bedrijvenpark Middelsluis Noord)

info@tridor.nl
Openingstijden
Maandag: 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag: 8.30 - 17.00 uur
Woensdag: 8.30 - 17.00 uur
Donderdag: 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Aanmelden voor nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.